Emóció 7.84 Ital

Az Emóció 7.84 élőflórás, magas antioxidáns tartalmú étrendkiegészítő ital, mely az alábbi jótékony hatású anyagokat tartalmazza:

  • cukornádmelasz, feketeribizli-, meggy- és kékszőlő héj kivonat sűrítménye, élőflóra.
  • élőflóra:
  •     tejsavbaktériumok: Lactobacillus plantarum, Propionibacterium freudenreichii, Lactoccocus lactis.
  •     élesztőgombák: Saccharomyces cerevisiae, Mucor hiemalis, Clostridium pasteurianum.
  • Az EMÓCIÓ 7.84 immunerősítő ital 80-féle őskori mikroorganizmust tartalmaz. Csíraszám mennyisége: 3×10^5 (háromszor tíz az ötödiken)/30 ml.

Az Emóció 7.84 élőflórás ital fogyasztása segít:

– optimalizálni a bélflórát és az anyagcsere-folyamatokat,
– egyensúlyt teremteni az emésztőrendszerben,
– természetes és kíméletes módon támogatni az immunrendszerünket.

Kiknek ajánlott?
Fogyasztását felnőtteknek és gyermekeknek – a bogyós gyümölcsök étrendbe történő bevezetését követően – egyaránt ajánljuk. Kellemetlen mellék- vagy utóhatása nem ismert; várandósság alatt, valamint gyógyszerekkel párhuzamosan is fogyasztható.

Mit tartalmaz?

Az Emóció 7.84 többféle jótékony hatású baktériumot (pl. Lactobacillus plantarum, Lactococcus lactis, Saccharomyces cerevisiae), valamint 100%-ban természetes bogyós gyümölcshéj-kivonatokat tartalmaz.

 

Készleten

Leírás

Hogyan működik?
A készítmény esszenciális savakban igen gazdag – ezek a fermentáció során képződnek, ami azért hasznos, mert a fémionokkal olyan kötésben állnak, melyek könnyen felszívódó formájuk miatt biztosítják a mikro–, mezo- és makro elemeket a szervezet számára, valamint javítják a szerves és szervetlen tápanyagok beépülését; elősegítik a salakanyagok kiürülését; támogatják a bélflórát; támogatják az összhang megteremtését az élő szervezet és az élettelen világ között.
Röviden összefoglalva a készítmény hatóanyagai segítenek helyreállítani az élő szervezeten belüli harmóniát, ezáltal fokozzák a szervezet természetes védekező mechanizmusainak hatékonyságát.

Ajánlott napi bevitel:
– felnőtteknek immunerősítésre, megelőzésre:1-2 alkalommal 20-30 ml,
– felnőtteknek betegség esetén: 2 alkalommal 30 ml,
– kisgyermekeknek 1-2 alkalommal 5 ml,
– nagyobb gyermekeknek 1-2 alkalommal 10 ml (serdülőkortól a felnőtt adag adható).

A termék fogyasztható koncentrátum formájában, vagy 2 dl folyadékkal hígítva.

Effektív mikoroorganizmusok (EM)

Ez egy olyan mikrobakeverék, amit körülbelül 20 éve fejlesztettek ki Japánban. Jóindulatú fotoszintetizáló baktériumokat, tejsavbaktériumokat, élesztőket tartalmaz nagy fajgazdagságban. Mentes mindenféle vegyszertől, vagy genetikailag módosított élőlényektől. Ezek a mikrobák képesek arra, hogy rothadás helyett erjedésnek indítsák a szerves anyagokat. Így mérgező anyagok, gázok helyett olyan bioaktív anyagok – vitaminok, antioxidánsok, aminosavak – termelődnek, melyek hasznosak a szervezet számára és erősítik természetes védekezőképességét. Csökkentik a savasodást, javítják az anyagcserét, összhangot teremtenek a szervezeten belül és nagyon kedvező mikroflórát alakítanak ki a bélben.

Probiotikumok (Lactobacillusok)

Olyan élő mikroorganizmusok, amelyek megfelelő mennyiségű bevitelük révén helyreállítják a bélflóra felborult egyensúlyát és támogatják az immunrendszer megfelelő működését, a kórokozókkal szembeni védelmet.

Antioxidánsok

Az antioxidánsok megakadályozzák a szervezetben a felesleges szabadgyökök felhalmozódását, így azok nem károsíthatják a sejteket. Kitüntetett szerepet tulajdonítanak nekik az öregedés lassításában és egyes betegségek megelőzésében.

Flavonoidok (az antioxidánsok egy csoportja)

-erősítik az immunrendszert,
-csökkentik a rossz koleszterin szintjét,
-csökkentik a hajszálerek törékenységét és áteresztőképességét,
-gyulladáscsökkentő hatásúak, és
-csökkentik az asztma, allergia, daganatok kialakulásának esélyét.

Az effektív mikroorganizmusok és a hozzájuk adagolt természetes antioxidánsok, flavonoidok visszaállítják a szervezet egyensúlyát, kiszorítják a kórokozók jelentős részét, segítenek fenntartani a jó közérzetet és erősíteni az immunrendszert.

Néhány példa kedvező hatásaikból:
antibiotikummal összefüggésbe hozható hasmenés megelőzése és kezelése, akut hasmenés és az ún. „utazók hasmenése” megelőzése, olyan gyulladásos bélbetegségek, mint a Crohn vagy az irritábilis bélszindróma (IBD) előnyös irányba való befolyásolása, immunrendszer erősítése, hajszálerek erősítése, allergia kialakulási esélyének csökkentése, segítenek kialakítani és megtartani a bélflóra egyensúlyát, rövidítik a béltartalom bélcsatornán való áthaladási idejét, ezáltal segíthetik a székrekedés kezelését, csökkenthetik a haspuffadást, csökkentik az ún. rossz, azaz LDL koleszterin szintet, anyagcserére gyakorolt kedvező hatásuk révén hozzájárulnak a jó közérzet fenntartásához.

Tárolás:

Eredeti csomagolásában, sugárzó fénytől és hőtől távol, 10 és 25 °C közötti hőmérsékleten.

Megjegyzés:

Az Emóció 7.84 élő, effektív mikroorganizmusokat tartalmazó készítmény. Illata és íze változhat, szálasodhat vagy üledékesedhet – ezek mind a folyamatos élettevékenységre utaló tulajdonságok.

A készítmény fogyasztása nem helyettesíti a vegyes és kiegyensúlyozott étrendet, valamint az egészséges életmódot!

A termék régi és új csomagolásának tartalma teljesen azonos.

Tárolási körülmények: eredeti zárt csomagolásban, +5 °C feletti hőmérsékletű fedett, sötét helyen.

OÉTI száma: 6307/2009.

További információk

Kiszerelés

1000 ml